Boels Rental zorgt voor echt wielerfeest

Lees verder

Voor het derde jaar op rij is Boels Rental Winterswijk een grote gangmaker van De Verse Bakker Dwars deur Grolle.

Boels Rental is één van de meest gerenommeerde verhuurbedrijven in Europa als het gaat om verhuur van machines, gereedschappen, units, en catering- en eventequipment. Op dit moment heeft Boels Rental ruim 400 filialen in 11 landen en is daarmee één van de snelst groeiende verhuurbedrijven.

Ontzorgen van de organisatie
Ook deze editie neemt Boels Rental weer een hoop zaken op zich waarmee de organisatie van de koers ontlast wordt. Mede dankzij de inspanning van het gehele Boels Rental team in Winterswijk verloopt de onderlinge samenwerking uitstekend.

Zo zorgt Boels Rental wederom voor meer dan 200 dranghekken die nodig zijn om het parcours af te zetten, zorgen zij dat d.m.v. van portofoons de communicatie met seingevers, jury, ehbo en calamiteitendiensten optimaal functioneert. Tevens zorgt Boels Rental voor een aantal extra toiletten.
A2E04CCA-D7E0-47E7-9C9E-47D0D7623117

Boels Rental groot liefhebber van de wielersport
Dat Boels Rental een groot liefhebber is van de wielersport dat moge duidelijk zijn. Bij divers profkoersen zijn zij regelematig in beeld. Daarnaast zijn ze o.a. sponsor van de dames profploeg Boels Dolmans Cyclingteam.
In Groenlo zal Boels Rental, net als in de profkoersen, duidelijk aanwezig zijn met spandoeken en extra leuk voor de bezoekers, diverse give aways uitdelen. Inmiddels zijn bij de vestiging in Winterswijk dozen vol met petten, fluitjes, opblaasbare handschoenen en bidons aangekomen om uit te delen aan het publiek.
8C863A4B-2D23-40AD-AC71-61E57C0302CF

Het wordt dus meer dan de moeite waard om op zondag 18 augustus naar Groenlo te komen en dankzij de inzet van Boels Rental wordt het waar wielerfeest.